ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ

Θρήνος για τη Ρίτσα Μπιζόγλη, στο πλευρό της ο ΑΝΤ1: Πέθανε ο άνθρωπος που του είχε την πιο μεγάλη αδυναμία

adv


 Η Ρίτσα Μπιζόγλη περνάει δύσκολες ώρες, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, σήμερα, Μ. Τρίτη, το πρωί, στον οποίο είχε ιδιαίτερη αδυναμία.

“Έφυγε” ο πατέρας της Ρίτσας Μπιζόγλη

Επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας, τον τελευταίο ένα χρόνο, αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η παρουσιάστρια των ειδήσεων του ΑΝΤ1, όπως είναι αναμενόμενο, θα απουσιάσει για κάποιο διάστημα από τη θέση της στα δελτία.

Ο ΑΝΤ1 στηρίζει τη Ρίτσα Μπιζόγλη

Η δημοσιογράφος, η οποία, όλα αυτά τα χρόνια, κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της, η οποία βυθίστηκε στο πένθος και στηρίζει ο ένας τον άλλο, ενώ έχει τη στήριξη και από την οικογένεια του ΑΝΤ1.

Ρίτσα Μπιζόγλη: «Ξύπνησα ένα πρωί και δεν μπορούσα να αναπνεύσω, κατέληξα στο νοσοκομείο»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν χθες η Ρίτσα Μπιζόγλη και μίλησε για τη δημοσιογραφία αλλά και το πως είναι ως άτομο.

H Ρίτσα Μπιζόγλη ήταν μια από τις καλεσμένες του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show». H παρουσιάστρια του Δελτίου Ειδήσεων του ΑΝΤ1 αποκάλυψε πόσο διαφορετική είναι στην καθημερινότητά της, σε σχέση με αυτό που βλέπουν οι τηλεθεατές στη μικρή οθόνη, και πώς διαχειρίζεται τα συναισθήματά της σε κάθε άσχημη είδηση.

«Η δημοσιογραφία ήταν πολύ κόντρα ρόλος για μένα. Ήμουν πολύ μαζεμένη σαν χαρακτήρας αλλά ήθελα κάτι διαφορετικό. Πήγα σε εργαστήριο δημοσιογραφίας, δεν υπήρχε τότε Πανεπιστήμιο. Στην αρχή ήθελα Χημικό, αλλά πέρασα στις Ιχθυοκαλλιέργειες στο Μεσολόγγι, δεν πήγα ποτέ.

Όταν λες ειδήσεις πρέπει να φοράς ένα κουστούμι. Δεν στηρίζω την εικόνα που έχω στις ειδήσεις. Είμαι ένας άλλος άνθρωπος, κυκλοφορώ χωρίς μακιγιάζ, με σκισμένα τζιν» ανέφερε αρχικά η γνωστή δημοσιογράφος, Ρίτσα Μπιζόγλη.

Δείτε όσα είπε

Tags